Vores

Samarbejde

Jeg tilbyder også samtaler on-line eller walk & talk sessioner, ligesom jeg tilbyder en gratis uforpligtende samtale.

Vi tager udgangspunkt i dig og den problematik, du kommer med og bruger den første gang på at lære hinanden at kende, samt at gå i detaljer omkring den problematik/ de problematikker, du kommer med. Hvis vi begge mener, vi skal fortsætte, så aftaler vi næste steps: Hyppighed, længde af samtaler etc.

I mit arbejde med klienter er det ikke kun det talte ord, som gælder, men også reaktioner og kropssprog indgår som en naturlig del af arbejdet, da disse ofte giver signaler om det ubevidste.

Udover samtaler og samtaleterapi kan jeg inddrage mindfulness-, gestalt-, krops- og kunstterapeutiske øvelser samt en række andre øvelser, som alt sammen kan hjælpe til at åbne op for eller accelerere klientens arbejde. Tillid er essentielt i vores klient/terapeut relation og det er naturligvis dit valg som klient, hvilke metoder, vi anvender i vores samarbejde.

Jeg tilbyder følgende forløb:

Coaching

Professionel coaching som motiverer og støtter dig til at opnå karriere- eller private mål.

Mentorship

Erfaringsbaseret professionel rådgivning om karriere, konflikter eller andre problematikker.

Psykoterapi

Et terapiforløb, som tager udgangspunkt i dig og de(n) problematik(ker), du vælger, vi skal arbejde med.

Gruppeforløb

Gruppeforløb omkring overspisning (opstart omkring April 2021) Et forløb over 10 gange. Elementer som teori omkring spiseforstyrrelse, terapeutiske øvelser, sult/mæthed, kost, yoga, mindfulness etc. vil indgå i forløbet.